Machines

Wij hebben het genoegen om exclusief importeur te zijn van Knecht

Indien u het volledige gamma van deze machines wilt raadplegen kan u terecht op de website: www.bermartec.com


BMV- zaagbladmachine

De firma BMV in Italië bouwt de BMV-zaagbladmachine

Voor de fruitteelt ontwikkelde de firma BMV het type FL800P.

Dit is een enkelzijdige zaagbladmachine met 7 zaagbladen verticaal en 2 op de horizontale balk voor de koppensnoei. .( Lengte verticaal 2,25m en lengte horizontaal 75 cm) Voor laaghangende takken is er een optie voor één of meer extra zaagbladen onderaan. Deze is verstelbaar onder een hoek van 45° zodat de machine de onderste takken automatisch snoeit nodig omwille van kwalitatief minder goede appels , weinig kleur en gevoelig voor vruchtrot.

De machines zijn uitgerust met aanrijbeveiliging nodig om een betonnen paal of beregeningspijp op te merken waardoor de bovenste zaagbalk dan uitwijkt.

Bij de BMV machine kan men de zaagbladen verwisselen door slagmessen. De zaagbladen worden in de winter gebruikt en kan max een diameter van 9-15cm doorzagen. In de zomer worden deze zaagbladen gewisseld door de slagmessen voor het fijnere werk.

De opbouw van deze machine gebeurt op het front van de trekker. Tractors met weinig olie debiet kunnen uitgerust worden met een hydrauliek unit die aangedreven kan worden door de aftakas.

Er kunnen rijsnelheden in de praktijk aangehaald worden van 3,6 km/uur voor de wintersnoei.

 www.bmv-italy.com